Friday, 26 July 2019

Titisan Suci

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 




Hana suka gila dengan Short film Tarbiah Sentap X Mtas Production ni.Dah banyak kali tengok,banyak kali tu jugak Hana nangis! hahahah susah tau nak tengok Gangster menangis.So kalau nak tau apa yang istimewa sangat dengan Short Film ni baik korang tengok! :P :P  
.
Salam Sayyidul Ayyam! :)




4 comments:

Nik Ailya Nik Ailya said...

Time high school dulu banyak peluang dpt tengok video2 ilmiah camni habis high school pun banyak je peluang tapi duk layan drama je oyemjiiii hehehe

dear anies dear anies said...

ok blk rumah boleh tgk skrg kt opis hehehe

Hanachie Hanachie said...

@Nik Ailya

Wah baguslah! kalau Hana time high school lah masa puas layan video tak berilmiah hehehe :3

Hanachie Hanachie said...

@dear anies yoookey sister!! >_<