Sunday, 9 June 2019

Happy Raya!!!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!
.
Di kesempatan ini,Hana selaku blogger sendu yang kejap ada kejap hilang tak ketinggalan ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada pembaca blog pink besawang ni!! Heeee :D Alhamdulillah tahun ni Hana tak pegang gelaran Raver :P hahhaha so tak da nak mat ri yew sangat dah!.Bye Uchux! :P
.
If last year Hana team raya uchux raver so tahun ni Hana decide untuk join team Raya Bishe2 jaaa... haha sokay,next year dah boleh join hashtag team raya berdua hahahahah tak ada lah,actually tu skema jawapan untuk sentapkan golongan 'bawang' yang asyik tanya lepas STPM nak buat apa?! :P :P :P hohohoh
.




Bila kita suruh adik tolong ambikkan gambar so hasilnya post gambar candid ja lah... :3
.

Mama <3 *Liya tolak tepi! :P 

.


.

So sempena hari raya ni,Hana lanje muka sesuci lebaran hahahahah.Sorry mampu bagi separuh ja.Maklumlah,muka tak streka,hidung kemek,kening pudar,pipi tak semerah awek cendol! Siap dengan pakej jerawat join sekaki.Haaha kalau bagi full takut ada yang crack skrin laptop! :P :P :P 
.
.
Hereby,Hana akhiri entry ini dengan ucapan Selamat... Hari... Ahad!! Yeahhh cuti raya dah nak expired!! And another yeahh sebab Homework tak siap lagi!! :P :P :P K.bye! >_<