Friday, 21 December 2018

#Offline






بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



Holla!
.
Hello pulis,ada budak malas nak update blog setelah menabur janji nak buat comeback hari tu.Hahaha :P kesian blog ni kena ting tong dengan Hana.>_< hari tu kemain cakap nak buat comeback! End up macam senduuuuuu ja overview kat dashboard tu.Hohoho >_<
.
Sorrylah,Hana baru lepas recovered dari demam T^T alhamdulillah... dah sihatpun :')
.
Well,setelah setahun tak dihinggap demam,finally! Finally! .... huaaaaaa T^T.
Sumpah seksa! Dengan sakit kepala,rasa nak pakinson ja 24 jam,senggugut lagi.Haish,actually this is my first time kena demam dengan ABC at the same time.You know how does it feel?! Huhuhhhu Hana hanya mampu cakap alhamdulillah... berkali-kali atas nikmat sakit yang tak terhingga tu.Mashaallah... sampai satu tahap kan.. Hana rasa macam... *ehhh!! Dah boleh dah ni kot buat wasiat* hahaha T^T rasa nak nazak pun ada.Terjerit sana! Terjerit sini! Kang tak memasal jiran sebelah tu ingat ada penderaan anak ke apa! :P
.
Btw sebelum sakit tu busy sangat ke sampai terlupa janji manis nak buat comeback? 
hewhewhewhew Bincangkan.
.
Adakah blog dah tak relevant dalam zaman media sosial lain tengah hangat lit-lit?! Ataupun Hana dah bosan jadi writer syok sendiri?! :P Honestly kadang-kadang Hana rasa blogging ni something yang memboringkan.Tapi tu kadang-kadang ja lah :P because blogging which is " sharing.... storytelling.... and express something through words are those things that I love to do "
.
Blog ni tempat Hana kaji diri Hana sendiri.:P you know... people change according time.So Hana dapat tengoklah sejauh mana level maturity Hana dari zaman Hana kekok nak menaip sampailah zaman Hana dah reti nak acah-acah motivator.*hmmmp walaupun hakikatnya syok sendiri ja lebih! :P*

Dan blog ni jugak tempat Hana express recent emotions Hana dan abadikan ia sebagai memory.Since dekat dunia blog ni banyaknya silent reader ja banding dengan makcik Bawang,so tak adalah sis rabak ditembak dengan komen pedas tak membina :P * acewahhhh sejak ambil subjek KMK ni dah reti nak berkias bagai! Hahaha :P alah sis pektis sikit ja! ;P belum tahap buang tebiat guna gaya bahasa inversi,metafora bagai :P
.
.

So yah! This is my passion ^^ You don't have to force a passion right?! :) Do whenever you want to!

4 comments:

Auni Sofea Auni Sofea said...

Itulah...tabur janji manis tak baik tau. Akak tunggu tapi takde pun comeback nya..nasib baik gtau demam. Kalau tak nak merajuk ah :P

Hana Chie Hana Chie said...

@Auni Sofea

hahaha sorrylah kak >_< Nak comeback macam mana ni? esok2 dah start skolah huhuhu T^T

dear anies dear anies said...

lps nk kn rajin blk update ya😀

Hana Chie Hana Chie said...

@dear anies

heheh Inshaallah kak Anies :D tunggu break up dengan Mr.STPM dulu kot! :P