Thursday, 29 November 2018

Bubyeee Sem 1


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Hollaaa!!!
.
Alhamdulillah 100 kali sebab Hana dah bebas dari fasa pertama percintaan dengan Mr.STPM!! Weeeeeeeeeeee >_<
.
So how's Sem 1
.
Hmmm..... (*******) hentahlah sis,tengah fikir2 nak sediakan RM 200 gitu.... hahahhaha dak2 Form 6 mesti faham kan?!! :P
.
Well,besalah tu first time! *katanya :P*
Tapi anxiety Hana memang masih turn on tak sudah-sudah since last paper yesterday.=3 Mengenangkan soalan karangan PAM yang entah betul entah tidak formatnya.... jawapan KMK yang entah ada dalam skema ke tak.... sains sukan yang nampak macam kacang tapi jawapan Hana bagi ikut sedap goreng ja.Sejarah pulak takyah tanya! Bukak-bukak paper dah tepuk dahi! Haih  lah.... tak berbaloi eyebag kat bawah mata ni!! Hmmmm...... :')
.
Ok lah... Hana tak nak semakkan kepala hangguk ni fikir pasal Mr.STPM yang langsung tak memberi kerjasama tu :P  well,alhamdulillah sebab Hana tau Hana dah cuba! Hana dah struggle! Hana dah doa! So now Hana cuma tinggal tawakal level savage!!! Huh! Yakin ja! :P repeat tak repeat belakang citer! Janji Sem 2 nanti jangan ulang the same silly mistakes!!

Btw,since korang rindu nak baca bebelan tak boleh brain dari Hana,so tibalah masanya untuk Hana buat comeback! Oh yeah!!! Hahaha jangan ada yang rasa semak pulak eayah? >_< hehhe well,cuti sebulan beb! >_< 
Sekian.Thank you sudi baca :) :) :) Nah <3 sebijik! Simpanlah kalau sudi :P Heheh Btw tak ada sapa ke nak main cak cak dengan Hana kat ruang komen?!!! :P Ke nak tunggu Hana cak! cak! awak dulu?! >_<

19 comments:

Sha Mohamed Sha Mohamed said...

Yeah!! Welcome back Hana.. Dont worry..
Usaha Hana pasti akan membuahkan hasil... Aamiin..

Ana Fatihah Ana Fatihah said...

Aaah, bestnya dah habis sem. Kite tengah struggle dengan final sem sekarang ni. Doakan semuanya berjalan lancar eh, and doakan jugak kite dapat grad on time. Terima kasih. Hehe

Psst, follow sini. Salam kenal. ;)

Ana Suhana Ana Suhana said...

Alhamdulillah selesai sem 1. InsyaAllah semua baik2 nanti. Wah sebulan cuti. Happy holiday hana.

Hanachie Hanachie said...

@Shahida Dzulkafli
Heeee :D thank youuu kak Shaaa!! ^^

Hanachie Hanachie said...

@Ana Fatihah

heheh alhamdulillah! legaa dah habis sem 1 >_<
.
Good luck to you for the final sem <3 semoga dipermudah... -amiiin :)

Hanim Hanim said...

yeay!! kak hana dah kembali hehe~ rindu tauu... huhu. <3 :') btw good luck tau kak hana! fighting!! :)

izzati日向 ♥ izzati日向 ♥ said...

alamak!! izzati komen terpakai akaun adik izzati pulak (hanim uchiha) huhu~ sorry nanti kak hana pening pulak. good luck again kak hana comell ^^ <3 sentiasa support kak hana!!

Azah Rahaman Azah Rahaman said...

welcome back dear! haha. akak pun dah comeback jugak ni

Azah Rahaman Azah Rahaman said...

alhamdulilah lega dah habis sem 1 kan :D nnt fight untuk sem2 pulak

Nurzarini Ismail Nurzarini Ismail said...

Hana! Lama tak dengar citer..rindunya lahai..goodluck dengan result ye lepasni, all the best si comel!

Hanachie Hanachie said...

@Ana Suhana

thank you kak Ana!! ^^ happy holiday tooo...

Hanachie Hanachie said...

@hanim uchiha

Yeahhh!! Izzati komen dulu!!! >_<

Hanachie Hanachie said...

@ღizzati harunoღ

Millions thank you to Izzati!!! <3 <3 <3 thank you for been supporting <3

Hanachie Hanachie said...

@Azah Rahaman

Happy comeback kak Azah!! :')

Hanachie Hanachie said...

@Azah Rahaman

Heheh legaaaaa yakmat >_< alhamdulillah.... thank you for supporting kak Azah!! :D

Hanachie Hanachie said...

@Auni Sofea

Thank you kak!!! >_< lepas ni Hana nak hilang lagi... akak tolong rindu lagi tau!! Hahaha >_< thank you for supporting <3

Hen Hen said...

Hanaaa chieee, pakabarr.. sihat2 selalu yaa.. Alhamdulillah semester 1 dah lewat.. saatnya holiday plan Hana haha.. Refresh buat sambut semester berikutnya. Fighting!!

Hanachie Hanachie said...

@Hen

heheh alhamdulillah... makasih!! ^^ you too,fighting!!!! :D

dear anies dear anies said...

welcome back!!! ;-)