Thursday, 23 August 2018

Motivation Words #8



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Confidence isn't walking into a room thinking that you're better than anyone.
.
It's walking and knowing that you don't have to compare yourself with others.
.
You're not above anyone,
You're not below anyone.
.
That's confidence~


Happy Eid al-Adha btw!! Heheh ^_^ Hopefully there are amazing days ahead for us!!! :3 


32 comments:

Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip said...

confidence is when u accept urself the way u r supposed to be =)

Hana Chie Hana Chie said...

@Siti Yang Menaip

True! true! true! heheh ^^

Ana Suhana Ana Suhana said...

Salam Aidiladha Hana. Lama tak dengar cerita.

Just be urself and walk with confidence. People will judge u no matter what. Right?

Hasliynda Umairah Hasliynda Umairah said...

thanks sharing

Cuya Cuya said...

drop by to say hye...dh lama follow you :D

Farah Farah said...

Agree :)

Nieyla Nadia Nieyla Nadia said...

confidence dlm apa jua keadaan.. :)

Auni Sofea Auni Sofea said...

Aik dah tukar nama ke? Mana dream yang dulu dulu tu..aish (sambil buat muka sedih)

Hafiza AizZawa Hafiza AizZawa said...

Agreed..

Hana Chie Hana Chie said...

@Ana Suhana

Soo true kak Ana!! ^^ hehe sorry lama tak blogwalking blog kak Ana T^T

Hana Chie Hana Chie said...

@Hasliynda Umairah

heheh thanks for reading!! ^^

Hana Chie Hana Chie said...

@Cuya

Heeee :D Big Thanks!!

Hana Chie Hana Chie said...

@Farah

heee :D thank you for agreeing

Hana Chie Hana Chie said...

@Nieyla Nadia

betul! betul! betul!! ^^

Hana Chie Hana Chie said...

@Auni Sofea

hehe Hana ada personal problem lah kak T^T tak apa,nanti kalau nak skodeng guna url baru ni ya?! hehehe sorry Hana punya level perasan ni memang tak boleh bawak bincang >_<

Hana Chie Hana Chie said...

@Hafiza AizZawa

heeee :D

Auni Sofea Auni Sofea said...

@Hana Chie

Hahaha..takpe Hana. Akak okay tapi jangan putus komen kat blog memasing tau. Kalau nak stalk dia kat ig tak dapat, stalk kat blog pun jadila :D

mrhanafi mrhanafi said...

kalau rasa cinta maka konfident pun lebih..

itulah yang untungnya

anak denesor anak denesor said...

hye cik hana..hahaha..salam aidiladha..hahah walaupun dah lama..kikikiki..chaiyok hana chan

dear anies dear anies said...

kalaulah confidence boleh dibeli di kedai DIY... ;-)

hana sihat?

anak denesor anak denesor said...

tuka link da ke..nasib bek ai jumpe ag link..lama tak jenguk hana

ღizzati harunoღ ღizzati harunoღ said...

just stop compare yourself with others, then you will find the happiness. :)

Pha Is Pha Is said...

good words..

Hana Chie Hana Chie said...

@Auni Sofea

hahahah akak merajuk ke?!! >_< heheh tak ada apa2 interesting things pun kat ig bersawang Hana tu... percayalah akak tak rugi apa2 pun tak dapat skoedeng gallery Hana >_< Hehehe *dah jangan merajuk lagi ok?! haha :3

Hana Chie Hana Chie said...

@mrhanafi

Hehehe tak faham lah... T^T

Hana Chie Hana Chie said...

@anak denesor

heheh kalau macam tu Hana pun nak bagio ucapan jugak lah >_< " Selamat Hari Kemerdekaan" walaupun dah limpas tarikh hahah ^^ btw thank you!!! <3 You too chaiyok2

Hana Chie Hana Chie said...

@dear anies

huhuhu tu lah... kan bagus kalau ada jual kat DIY T^T mahal2 pun sis sanggup beli tau! :P heheh

Hana Chie Hana Chie said...

@anak denesor

heheh thank you sudi jenguk titew >_<

Hana Chie Hana Chie said...

@ღizzati harunoღ

Yups! yups!! ^^ true! true! true!! >_<

Hana Chie Hana Chie said...

@Pha Is

Thank you.. ^_^

Erin Azmir Erin Azmir said...

stop comparing ourselves with other people is very true x

erin x | oh, erin writes

Hana Chie Hana Chie said...

@Erin Azmir

heheh thank you for agreeing! ^^