Sunday, 5 August 2018

Hectic Weeks



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Holla!!

Knock! knock! who's there? Hana is here!! hehehe >_< 
.
Whoaaaa this missing girl is finally here! phewww?!! :P
.
Ok lah Hana nak cepat ni.So tak nak mengarut lebih-lebih.Kang ada yang tekan butang X kat tepi tab tu :P hewhewhew.
.
So yah! Hana pegi mana 2 minggu ni? >_< heehehe sorry she's been busy lately.Bizai,penat,bad mood,tak ada life! HUH! banyak benda yang Hana nak cerita kat korang senarnya.Tapi tu lah,masa lapang limited edition sangat :P *acewahhh ye lah tu! 
.
Hehehe anyway start dari minggu ini,Hana dah busy dengan schedule yang berisi pada hujung minggu.Yesterday baru habis satu event which is Program Jejak Siswa untuk student form 6.Fuhh! boleh  tahan letih jugaklah bila program habis jam 3.30.T^T rasa macam baru balik dari Kem  3 hari dua malam >_< hehe but alhamdulillah,itu dah lepas.Then next week pulak Hana akan busy dengan amali Sains Sukan (Penganjuran Sukan).Nebes jugaklah mengenangkan part tu :P heheh lagi pun Hana ambik alih bahagian Futsal.>_< hmmm... never mind! Just go for it! And..... the next next day which is Isnin-nya pulak Hana akan menduduki exam mid semester 1.Huhuhuhuhu Mengenangkan itu pulak,haihh jangankan nebes... rasa macam nak patah balik pun ada! T^T  But it's ok! budak Hana tu,jaranglah mengalah sebelum berperang :P acewahh! hopefully so! 
.
Ok... memandangkan Hana akan busy for the next 2 weeks,sooo dengan ini Hana nak tinggalkan note lah kepada peng'skodeng setia blog bersawang Hana ni... Bubyeeee!!! don't miss me ok?! hahahaha guys? tak rasa nak sepak ke? :P hohoho reti pulak bagi ayat bimboo en? haih!! kata gangster?!! :P 
.
.
Sekian.... *nah simpan sorang satu "  <3 <3 <3 <3 <3 "


Btw,Hana dah ubah url blog ni atas sebab-sebab tertentu yang Hana tak boleh describe a.k.a it is something privacy to me.So... Inshaallah url baru ni akan digunakan untuk masa yang berpanjangan.Heheh and... sorry tak dapat blogwalking kaw-kaw... Hana cuma sempat balas komen yang dah berkurun tak terpublish tu ja.... :') Mr.STPM dah makin kejam lately T^T 





10 comments:

dear anies dear anies said...

apa2 pn jaga diri leklok ya😊

Nurul Najihah Nurul Najihah said...

Wahhh semoga lagi kuat untuk masa hectic yang akan datang...

vitamin Syaza vitamin Syaza said...

Oh Hana form 6 yea :)

vitamin Syaza vitamin Syaza said...

oh Hana form 6 yea :)

Farah Farah said...

May Allah ease everything :)

Flavnesz Flavnesz said...

Jumpa pun blog budak ni..! heyyyy..! Sis dah announce winner tau, and you're part of the lucky ones..! Pergi cek cepat..! And all the best for your stpm, dear..<3

Hafiza AizZawa Hafiza AizZawa said...

Good luck for ur STPM.. jgn stress okay

Azah Rahaman Azah Rahaman said...

fuyoooo hana masuk futsal. haha. biasalah hana. hectic weeks and students wont be apart okay! sokmo ada je manjang dengan kita, haha
. all the best tau!

Auni Sofea Auni Sofea said...

Akak baru sempat blogwalking, tengok2 dah jadi polarishana, di mana polarisdream yang dulu? Uhuk uhuk..

Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli said...

Patutlah cam sumthing is missing,...
Its okay.. blog ini still cute and sweet sebab tuan dia nama Hana..